Vacatures in de installatietechniek

Wil je een leuke baan bij een gerenommeerd of jong en dynamisch installatiebedrijf? Heb je uitgebreide ervaring in de techniek als elektricien, lasser, cv-monteur en/of loodgieter? Voor zowel onderhouds- als nieuwbouwprojecten hebben wij met grote regelmaat interessante technische vacatures. Jij werkt mee aan bijvoorbeeld de werktuigbouwkundige installatie van een bedrijfsgebouw, leidingwerk van een ziekenhuis of de renovatie van badkamers van woningcorporatiewoningen.

Wij richten ons voorlopig op projecten in de regio Utrecht – Deventer – Tilburg – Eindhoven – Nijmegen. Wij verwachten op termijn te gaan uitbreiden naar andere regio’s in Nederland.
Onze opdrachtgevers zijn overwegend familiebedrijven en kleinschalige organisaties waar je met veel plezier kunt werken.

Installatietechnische vacatures

Binnen de branche installatietechniek komen bij ons veel vacatures voorbij, variërend van de elektrotechniek zoals beveiliging, meet-en regeltechniek, domotica, tot het werkgebied van de verwarming, luchtbehandeling en sanitair. Wij plaatsen personeel op niveaus vanaf MBO-2 en hoger.

Ervaren vakmensen

Techniek Werkt Beter is voortdurend op zoek naar ervaren vaklieden, die werkzaam zijn in de Bouw of de (Installatie)techniek.  Ben je werkzaam in een van genoemde vakgebieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat ons dat weten en stuur je cv naar vacatures@techniekwerktbeter.nl


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |