Vacatures in de techniek

Wil je een leuke baan bij een gerenommeerd of jong en dynamisch bedrijf in de techniek? Heb je uitgebreide ervaring met ICT, laswerk, onderzoek? Wij krijgen met grote regelmaat technische vacatures binnen voor diverse technische organisaties. Jij werkt mee aan bijvoorbeeld het bouwen van een website, het uitvoeren van onderhoud in productiebedrijven, het bouwen van productielijnen, etc.

Wij richten ons voorlopig op projecten in de regio Utrecht – Deventer – Tilburg – Eindhoven – Nijmegen. Wij verwachten op termijn te gaan uitbreiden naar andere regio’s in Nederland.
Onze opdrachtgevers zijn overwegend familiebedrijven en kleinschalige organisaties waar je met veel plezier kunt werken.

Voor bedrijven

Techniek Werkt Beter is op zoek naar bedrijven die de invulling van hun personeelsbeleid willen optimaliseren, gebaseerd op slimme strategieën, en optimaal gebruik makend van de mogelijkheden die de markt biedt. Wij zetten in op een duurzame en gelijkwaardige relatie met onze zakenpartners.

Ervaren vakmensen

Techniek Werkt Beter is voortdurend op zoek naar ervaren vaklieden, die werkzaam zijn in de Bouw of de (Installatie)techniek.,  Ben je werkzaam in een van genoemde vakgebieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat ons dat weten en stuur je cv naar vacatures@techniekwerktbeter.nl


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |