Strategisch advies

Een groot deel van ons leven brengen we door op onze werkplek. Daarom is het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Aan de andere kant vragen bedrijven meer en meer van hun medewerkers en neemt de concurrentie steeds meer toe.
Wil je dat jouw organisatie een hogere kwaliteit levert in minder tijd en tegen lagere kosten? Of heb je het idee dat het team er niet voor de volle 100% tegenaan gaat? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Betalen je debiteuren niet, en wil je dat aanpakken? Kortom jouw Organisatie Werkt Beter met Techniek werkt beter!
Het begeleiden van een organisatie gaat altijd met een positieve insteek. We helpen om talenten aan te boren, betere prestaties te bereiken en de resultaten te meten. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij bieden slimme oplossingen!

Uw Organsiatie Werkt Beter:
• begeleiding is vrijwillig, maar niet vrijblijvend;
• advies gaat op basis van vertrouwen;
• elk traject is gericht op meetbare resultaten;
• elk traject heeft een doelstelling;
Interesse in een beter werkende organisatie?
Bel ons op  0412 760686 voor meer informatie.

Zo kan begeleiding verlopen…
Een onderhoudsorganisatie werkt met ca. 17 eigen medewerkers en ca. 20 medewerkers via co-makers. De organisatie wordt intern beoordeeld op een cijfer 6,7. Alles loopt net niet vloeiend. De uitbesteding heeft veel fouten, medewerkers zijn niet erg gemotiveerd. Binnen 6 maanden kreeg de afdeling een cijfer 9,3. Het interne team werkte sneller, beter en hiermee goedkoper dan iedere externe partij. De kosten zijn met 30% gereduceerd en de productie met 30% gestegen. Faalkosten zijn teruggebracht tot nihil. Kortom deze Organisatie Werkt Beter!

Uw flexibele schil

Uw flexibele schil is het gedeelte van uw personeelsbestand dat u in staat stelt om mee te bewegen met de fluctuerende vraag naar uw producten of diensten. Een essentieel onderdeel van uw strategie om lang-cyclische bewegingen (economie) en kort-cyclische bewegingen (seizoenswerk) op te vangen.

Grote besparingen bij werven personeel

Het uitzendbureau is vaak de grootste kostenpost van uw flexibele schil. Samen met Techniek Werkt Beter kunt u juist hier  grote besparingen realiseren.  Wij kunnen eenvoudig inzicht geven in uw uitgaven en zorgen voor passende oplossingen voor goede en tevreden medewerkers. U kunt bijvoorbeeld denken aan de strategie waarbij u zelf in meer of mindere mate de werving en selectie van nieuwe medewerkers gaat uitvoeren. Wij zeggen: de beste recruiter bent u zelf! Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden op dit vlak. Techniek Werkt Beter is “Úw magneet voor personeel! “.


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |