Uitzenden

Techniek Werkt Beter faciliteert het plaatsen van uitzendpersoneel bij opdrachtgevers. De opdrachtgever (inlener) betaalt een vooraf afgesproken uurtarief voor de uitzendkracht, terwijl de uitzendkracht feitelijk niet in dienst is bij de opdrachtgever. De uitzendconstructie biedt de inlener het grote voordeel dat hij weinig administratieve rompslomp heeft, hij alleen betaalt voor de gewerkte uren, en op elk moment de overeenkomst kosteloos kan opzeggen.
Techniek Werkt Beter werkt voor de administratieve afhandeling van uitzendconstructies (de backoffice) samen met een gerenommeerde partner, één van de grootste specialisten op dit vlak in Nederland. In samenwerking met Techniek Werkt Beter nemen zij het juridisch werkgeverschap op zich, evenals zaken als voorfinanciering, verloning, facturatie en debiteurenbeheer. Techniek Werkt Beter blijft in deze constructie het aanspreekpunt voor opdrachtgever en uitzendkracht. Wij zorgen voor de juiste match, en ontzorgen beide partijen waar mogelijk, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op hun kerntaken.

Kenmerken uitzendconstructie

  • De opdrachtgever (inlener) betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren (geen kosten bij ziekte uitzendkracht)
  • In fase A (de eerste 78 weken) van de uitzending kan de opdrachtgever op elk moment de overeenkomst ontbinden, zonder opzegtermijn.
  • Uitzendkrachten worden vanaf de start verloond volgens de CAO/beloningsregeling van de opdrachtgever.
  • Uitzenden geschiedt volgens de NEN 4400-1 norm, en volgens de ABU-voorwaarden.
  • De uitzendkrachten worden wekelijks verloond.
  • De betalingstermijn is gemiddeld 30 dagen, andere voorwaarden zijn bespreekbaar.

Uw flexibele schil

Uw flexibele schil is het gedeelte van uw personeelsbestand dat u in staat stelt om mee te bewegen met de fluctuerende vraag naar uw producten of diensten. Een essentieel onderdeel van uw strategie om lang-cyclische bewegingen (economie) en kort-cyclische bewegingen (seizoenswerk) op te vangen.

Grote besparingen bij werven personeel

Het uitzendbureau is vaak de grootste kostenpost van uw flexibele schil. Samen met Techniek Werkt Beter kunt u juist hier  grote besparingen realiseren.  Wij kunnen eenvoudig inzicht geven in uw uitgaven en zorgen voor passende oplossingen voor goede en tevreden medewerkers. U kunt bijvoorbeeld denken aan de strategie waarbij u zelf in meer of mindere mate de werving en selectie van nieuwe medewerkers gaat uitvoeren. Wij zeggen: de beste recruiter bent u zelf! Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden op dit vlak. Techniek Werkt Beter is “Úw magneet voor personeel! “.


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |