Vacature bouwpersoneel 

Lokatie: Noord Brabant

Techniek Werkt Beter is voor een aantal relaties op zoek naar een (ervaren) bouwpersoneel met name voor nieuwbouwprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband absoluut bespreekbaar! De functies die we zoeken variëren van timmerlieden, metselaars tot aan projectleiders toe!Ben je werkzaam in de bouw of wil je juist terug de bouw in neem dan contact met ons op! We gaan dan vrijblijvend het gesprek aan en kijken samen op welke plek we een perfecte match kunnen maken. Ben je je aan het oriënteren op ander werk en kom je uit de regio Den Bosch / Oss / Nijmegen reageer dan op onze oproep!

Solliciteer!

Belangrijk is dat je over de juiste opleiding en ervaring beschikt, en een compleet cv met alle werkervaring kunt overleggen. Ook als je nog niet veel werkervaring hebt nodigen we je uit om te reageren.

Sollicitatieprocedure vacature bouwpersoneel

Als je belangstelling hebt voor deze functie, reageer dan door je cv en motivatie te sturen naar vacatures@techniekwerktbeter.nl, onder vermelding van vacaturenummer 2018015.

Arbeidsvoorwaarden vacature bouwpersoneel

Wij bieden afwisselende werkzaamheden en een marktconform salaris volgens de CAO Bouw met o.a. pensioen BPF en ADV dagen.


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |