Vastgoedonderhoud

Techniek Werkt Beter werkt regelmatig samen met vastgoedonderhoudsbedrijven. In het vastgoedonderhoud is veel vraag naar onderhoudstimmerlieden die van aanpakken weten (er moeten meters worden gemaakt), en die van veel markten thuis zijn: kozijnen/deuren vervangen, houtrotreparaties uitvoeren, plafonds vervangen etc. Het werkt vraagt om ervaren vakmensen die goed zelfstandig aan de slag kunnen, en die van veel markten thuis zijn.
Ook is er veel vraag naar onderhoudsschilders in het vastgoedonderhoud. Meters maken met behoud van kwaliteit is ook hier het devies.
De opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud zijn vaak woningbouwverenigingen die grotere aantallen woningen willen renoveren.

Voor bedrijven

Techniek Werkt Beter is op zoek naar bedrijven die de invulling van hun personeelsbeleid willen optimaliseren, gebaseerd op slimme strategieën, en optimaal gebruik makend van de mogelijkheden die de markt biedt. Wij zetten in op een duurzame en gelijkwaardige relatie met onze zakenpartners.

Ervaren vakmensen

Techniek Werkt Beter is voortdurend op zoek naar ervaren vaklieden, die werkzaam zijn in de Bouw of de  (Installatie)techniek.  Ben je werkzaam in een van genoemde vakgebieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat ons dat weten en stuur je cv naar vacatures@techniekwerktbeter.nl


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |