Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar  technisch personeel? Maak een bewuste keuze! Het aantal organisaties op het vlak van arbeidsbemiddeling en payroll groeit de laatste jaren enorm. Het werkgeverschap wordt steeds complexer, en de invulling van vacatures vraag steeds meer vakkennis. Het bedrijfsleven ziet meer en meer de toegevoegde waarde van specialisten op dit gebied. Door onze aanpak krijgt u het beste van 2 kanten: goed personeel en de juiste verloning van uw flexkachten.

Door voor Techniek Werkt Beter te kiezen, kiest u automatisch voor professionaliteit. Als je je zaken niet goed op orde hebt, kan je slechts loze beloftes doen. Dat we professioneel zijn merkt u aan onze ruime kennis op het gebied van technische vacatures, flexibele arbeid en werkgeverschap. U zult zien dat wij niet achter de feiten aan lopen, en onze processen uitstekend in de hand hebben. Wij werken  bij plaatsing van flexkrachten uitsluitend onder ABU lidmaatschap en NEN 4400-1 certificering.

Uw flexibele schil

Uw flexibele schil is het gedeelte van uw personeelsbestand dat u in staat stelt om mee te bewegen met de fluctuerende vraag naar uw producten of diensten. Een essentieel onderdeel van uw strategie om lang-cyclische bewegingen (economie) en kort-cyclische bewegingen (seizoenswerk) op te vangen.

Grote besparingen uitzendconstructie

Het uitzendbureau is vaak de grootste kostenpost van uw flexibele schil. Samen met Techniek Werkt Beter kunt u juist hier  grote besparingen realiseren. Wij kunnen eenvoudig inzicht geven in uw kostenstructuur en zorgen voor passende oplossingen voor goede en tevreden medewerkers.

TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |