Zoek je werk?

Bij Techniek Werkt Beter helpen wij jou graag aan de baan die aansluit bij jouw talenten. Daarom kijken wij verder dan alleen je CV. Wij willen je echt leren kennen, je talent, je ambities en je ervaringen. En zelfs je tekortkomingen. Zo zorgen wij ervoor dat je bij passende vacatures wordt voorgesteld bij opdrachtgevers die passen bij jouw persoonlijkheid en werkervaring.

Techniek Werkt Beter is specialist in bouwgerelateerde en technische vacatures, van vakkrachten tot managementniveau. Vanwege onze kennis van de arbeidsmarkt en onze eigen achtergrond, kunnen we samen snel bepalen wat je kunt en wat je wilt. Daarbij  kijken we uiteraard naar de mogelijkheden in de markt. En als een stukje bijscholing of coaching nodig nodig is om een specifieke functie te kunnen vervullen, dan bieden we daar ook ondersteuning in. We gaan samen op weg voor een goed resultaat!

Het werkgebied van Techniek Werkt Beter omvat een groot deel van Nederland, al ligt de focus vooral op Brabant en Gelderland. Maar in Amsterdam  kennen ze ons ook!

Mocht je interesse hebben in een kennismakingsgesprek bel of mail ons dan even. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar vacatures@techniekwerktbeter.nl.  

Voor bedrijven

Techniek Werkt Beter is op zoek naar bedrijven die de invulling van hun personeelsbeleid willen optimaliseren, gebaseerd op slimme strategieën, en optimaal gebruik makend van de mogelijkheden die de markt biedt. Wij zetten in op een duurzame en gelijkwaardige relatie met onze zakenpartners.

Ervaren vakmensen

Techniek Werkt Beter is voortdurend op zoek naar ervaren vaklieden, die werkzaam zijn in de Bouw en  (Installatie)techniek.  Ben je werkzaam in een van genoemde vakgebieden en op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat ons dat weten en stuur je cv naar vacatures@techniekwerktbeter.nl


TWB B.V.
Uw magneet voor personeel!
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T. 0412 760 686
info@techniekwerktbeter.nl
KvK nr. 62622846

| Algemene voorwaarden uitzendkrachten TWB | Algemene voorwaarden ws TWB BV | Algemene voorwaarden zelfstandigen TWB | Privacyverklaring TWB |